Cum Cumpar?

Online

Te inscrii pe site la aceasta pagina: www.robertorossi.ro/contul-tau
introduci toate datele solicitate, furnizezi o adresa de e-mail valida pentru confirmarea inscrierii. Dupa completarea formularului de inscriere, vei primi un e-mail la adresa specificata in formularul de inscriere pentru a-ti confirma inscrierea pe site.

Dupa confirmarea inregistrarii clientului in baza noastra de date, poti incepe sa selectezi produsele dorite intr-o comanda.

Finalizezi comanda, apoi vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un reprezentant al companiei noastre pentru a-ti confirma disponibilitatea produselor dorite in stoc, si pentru a selecta modalitatea de livrare si plata.

Offline

Suni la numarul de telefon afisat pe site pentru a primii toate indicatiile si informatiile necesare despre inscrere in baza de date, comenzi, informatii produse sau ajutor de la un specialist.

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact

Contacteaza-ne

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.