Livrare

Transport GRATUIT la comenzile de peste 400 Lei (cu TVA). Taxa unica de 27 Lei (cu TVA) pentru comenzile sub 400 Lei (cu TVA).

Produsele se livreaza in minim 24 de ore si maxim 10 zile din data comenzii ferme. In cazul in care produsele sunt pe stoc acestea se livreaza in 24 de ore iar in cazul in care trebuie sa le importam atunci produsele se livreaza intre 5 si 10 zile calendaristice.

Dupa transmiterea cererii de comanda un agent de vanzari va va contacta imediat in timpul programului de lucru in intervalul orar 09:00 - 18:00 de Luni pana Vineri pentru a va transmite detaliile livrarii.

Dupa confirmarea comezii si a modalitatii de plata alese, veti fi contactat telefonic in momentul in care vi se pregateste livrarea produselor.

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania si oriunde in Lume, prin servicii de curierat rapid in maxim 24 h sau alta metoda dorita de client. Costul transportului international se cuantifica in functie de numarul de produse comandate, volumul sau greutatea acestora.

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea contact

Contacteaza-ne

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.