Despre Noi

Despre Roberto Rossi - de la proiectare la interior landscaping design

Din 2005, oferim soluții de consultanță și servicii de green design și indoor landscaping într-o manieră profesională, dar din care nu lipsește abordarea personală a fiecărui client în parte. Expertiza noastră în plante și amenajări cu plante de interior, naturale și artificiale, se reflectă într-o gamă variată de produse, în care se regăsesc plantele de hidrocultură, grădini naturale verticale, pereți de licheni și mușchi conservați, ghivece decorative și bețe de bambus.

În prezent, Roberto Rossi este lider de piață în amenajările interioare cu plante și ghivece, cu o prezență care ocupă 90% din industria de interior landscaping design. Profesionalismul și tratarea individuală, în concordanță cu specificul fiecărui proiect, ne-au adus în punctul în care ne poziționăm drept cel mai mare depozit de plante artificiale din Europa, cu un portofoliu care se întinde pe milioane de metri pătrați amenajați astfel.

Viziunea și misiunea Roberto Rossi

Pasiunea noastră pentru plante este fără limite, iar acest lucru se reflectă în serviciile pe care le oferim într-un mod accesibil.

Interesul pentru designul de interior corporate și HoReCa și pentru amenajările de exterior este în strânsă legătură cu dorința de a crea spații de lucru care stimulează starea de bine și productivitatea. Din dorința de a ne oferi serviciile și drept gratificație pentru beneficiarii indirecți, așa cum sunt echipele din cadrul companiilor sau clienții businessurilor HoReCa în al căror proces de amenajare de spațiu ne implicăm, viziunea noastră s-a conturat astfel: ne concentrăm eforturile pentru a livra produse și servicii menite să creeze spații extraordinare, care să atragă și să rețină astfel de beneficiari. 

Roberto Rossi transformă natura și o face accesibilă pentru spațiile interioare. Altfel spus, misiunea noastră este aceea de a înfrumuseța spațiile închise și de a le conferi aspectul și abilitatea de a recrea emoțiile pe care oamenii le trăiesc atunci când își petrec timpul în aer liber.

Experienta si cercetarea continuă ne-au permis să elaborăm produse inovatoare, care să comunice atenția și sensibilitatea ecologică a companiei.

Magazin de plante sau servicii de amenajare?

Ne definim activitatea prin servicii complete de proiectare și amenajare cu plante naturale și artificiale, care se regăsesc în oferta noastră de produse. 

Nu ne-am defini ca depozit de plante artificiale, deși avem un showroom în care puteți vedea o bună parte din produsele pe care le folosim în proiectele de indoor landscaping:

  • Flori stabilizate, panouri cu flori, flori de grădină;
  • Panouri verzi artificiale, panouri cu iederă artificială, grădini verticale;
  • Plante suculente și cactuși;
  • Bonsai, bețe de bambus și copaci;
  • Fructe și legume artificiale;
  • Ghivece și jardiniere, decorațiuni și accesorii pentru plante.

Ceea ce ne diferențiază de alte depozite de flori artificiale din România este implicarea specialiștilor Roberto Rossi în întregul proces de french design sau interior landscaping design. Oferim servicii de consultanță, identificăm cele mai potrivite soluții pentru spațiile pe care le amenajăm, proiectăm și asigurăm montajul plantelor în designul agreat cu clienții și asigurăm întreținerea amenajărilor pe care le realizăm. Totodată, flexibilitatea de a comercializa plante naturale și artificiale atât en gros, cât și en detail ne face dezirabili pentru orice tip de proiect, de la spații corporate și malluri până la cafenele, hoteluri și grădini verticale pentru spațiile comerciale.

Amenajări cu plante pentru clădiri de birouri, sedii comerciale și complexe comerciale (mall)

Studiile arată că folosirea plantelor în amenajarea spațiilor de muncă poate reduce stresul, diminua absenteismul și crește productivitatea, contribuind la sănătatea și starea de bine a angajaților.

Roberto Rossi valorifică puterea naturii în acest fel și pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii destinate mediului corporate. Portofoliul nostru extins de proiecte comerciale și de afaceri acoperă peste 9 milioane de metri pătrați amenajați și atinge atât obiective ce țin de aspectul spațiilor, cât și de bunăstarea și performanța angajaților.

Abordăm fiecare proiect în funcție de specificul spațiului și de energia la care aspiră. Culorile și texturile pe care le utilizăm au rolul de a-i inspira pe beneficiarii proiectelor, fără a se abate de la destinația spațiilor și în concordanță cu preferințele privind întreținerea și bugetul disponibil pentru amenajare.

Amenajări cu plante artificiale și naturale pentru spații din domeniul HoReCa

Cercetările de piață ne arată că, înainte de a decide asupra locului de luat masa, clienții restaurantelor se informează online cu privire la localizarea și estetica restaurantelor. Mai mult de 50% dintre aceștia aleg locul în care vor lua masa, în funcție de aspectul spațiului.

De aceea, în HoReCa, obiectivul principal al amenajărilor este atragerea clienților prin soluții estetice, care încântă vizual și care se aliniază totodată designului de interior și tematicii desemnate. Experții Roberto Rossi se implică activ în procesul de amenajare, pentru a identifica soluțiile optime de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantelor, cafenelelor sau hotelurilor care vor să încorporeze elemente biofile în designul lor.

Roberto Rossi nu oferă un produs sau un serviciu acestor businessuri, ci livrează experiențe care încântă toate simțurile, prin mixuri care includ plante cu design și texturi deosebite. Soluțiile noastre integrate sunt menite să flateze arhitectura spațiilor, să pună în valoare celelalte elemente de design și să cizeleze un design unitar și atrăgător, care pot include veritabile jungle urbane, jardiniere cu barieră destinate amenajării zonelor exterioare de relaxare, plante decorative pentru intrări sau plantații complexe, așa cum sunt pereții și tavanele verzi.

Soluțiile pe care le punem la dispoziția businessurilor din domeniul HoReCa pot fi implementate atât în etapa de debut a unei astfel de afaceri, cât și în cea de reamenajare a spațiilor care au nevoie de un suflu nou în ceea ce privește designul de interior. 

Sisteme de grădini verticale inteligente pentru interior și exterior

Vertical Garden System by Roberto Rossi este gama de produse concepute cu scopul de a se integra în cotidian și de a se adapta, cu maleabilitate, deopotrivă spațiilor interioare și exterioare. Elementele unei astfel de grădini verticale inteligente funcționează în sinergie pentru a transforma zonele amenajate în locuri primitoare și rafinate.

Vertical Garden System este o soluție care se pretează în egală măsură pentru amenajarea spațiilor comerciale și pentru designul de interior al spațiilor de locuit.

Cui se adresează soluțiile Roberto Rossi? 

Soluțiile noastre integrate includ proiectarea cu randare a unor produse noi, personalizate, care să se plieze pe nevoile și standardele estetice ale clienților. Colaborăm pentru amenajări verzi atât cu solicitanți din România, cât și cu persoane fizice și companii din afara țării. Albania, Bulgaria, Polonia și Ungaria sunt câteva dintre țările de proveniență ale clienților noștri. Activitatea Roberto Rossi s-a centrat, în ultimii ani, pe spații HoReCa și centre comerciale, dar clădirile de birouri rămân, în continuare, o parte importantă din destinația noastră.

Roberto Rossi însuflețește amenajarea spațiilor și aduce elementele naturale sau inspirate din natură la îndemâna oricui, integrându-le firesc în așezări urbane, corporate, turistice, comerciale sau gastronomice.

Contacteaza-ne

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.