Consultanta si solutii pentru amenajari interioare

Proiectare & Design - idei inedite, simple sau extravagante, care se preteaza oricarui spatiu.
Implementare & Montaj - poti apela la noi privinda amenajarea spatiului bazat pe un plan sau design gata facut.

Din 2005, oferim solutii de consultanta si servicii de green design si indoor landscaping intr-o maniera profesionala, dar din care nu lipseste abordarea personala a fiecarui client in parte. Expertiza noastra in plante si amenajari cu plante de interior, naturale si artificiale, se reflecta intr-o gama variata de produse, in care se regasesc plantele de hidrocultura, gradini naturale verticale, pereti de licheni si muschi conservati, ghivece decorative si bete de bambus.

In prezent, Roberto Rossi este lider de piata in amenajarile interioare cu plante si ghivece, cu o prezenta care ocupa 90% din industria de interior landscaping design. Profesionalismul si tratarea individuala, in concordanta cu specificul fiecarui proiect, ne-au adus in punctul in care ne pozitionam drept unii dintre liderii industriei de plante artificiale din Europa, cu un portofoliu care se intinde pe milioane de metri patrati amenajati astfel.

Profesionalism
Spatii birouri
Descopera
sinergie
Decor interior mall-uri
Descopera
respiro
Amenajari restaurante
descopera

Contacteaza-ne

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.